HOW TO ORDER:
ISI FORM KAT BAWAH SEKALI TU

NAMA:
ALAMAT:
NO HF:
ITEM:NAMA,CODE,GMBR,BIL


UNTUK MENGETAHUI BARANG YANG ANDA HENDAK TU AVAILABLE KE TAK SEBELUM MEMBUAT PEMBAYARAN.

TERIMA KASIH

yang mana dah sold out,saya delete ye..supaya customer tak keliru,saya pon tak keliru sama

sy peniaga yang berdaftar
NORLIYANA DIABU BT SHAHBUDIN (JM0624686-A)

sy berniaga tru dari rumah,tidak ada kedai.
prinsip sy 'if u trust me,i trust u'
so semua order yang dibuat hendaklah dibayar dulu,baru barang di pos...sistem jualan online..harap maklum

JavaScript Calculator

Friday

DURIAN CREPE




bancuhan crepe

 
crepe yang sedang di masak di atas pan


crepe yang sudah di masak





ni lah hasilnya
sangat sedap dan lembut

sy ada menjual durian crepe yang dah siap
cod hanya sekitar pasir gudang,johor sahaja
sepack ada 6pcs rm10 sahaja
boleh sms 010-2266217 atau wassap
untuk tempahan majlis min 100pcs rm1.50/pcs

tepung instant crepe juga ada di jual
1 pack 200g rm7
boleh dapat dalam 30-+ pcs
boleh buat nipis dan kulit yang elastik.tak mudah koyak

4 comments:

JaSSNaNi said...

yg ni pakai tepung instant crepe ek? cantek2 plak tengok DC ni..

liyanadiabu said...

YUP..

Anonymous said...

cmna nk bli tpung instant crepe ni?

liyanadiabu said...

isi form order untuk pembelian tepung crepe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FORM ORDER

Name:
Email Address:
CONTACT NO.
Complete Mailing Adress
List of order
Methods Of Delivery
Method Of Payment
I'll make payment within:

Form provided by Freedback.